얼큰양푼이

페이지 정보

profile_image
작성자서귀포동이씨 조회 0회 작성일 2021-04-07 12:47:27 댓글 0

본문

양푼이비빔밥+버섯얼큰된장찌개 푸우의 ~~ 명절후 집밥먹방 ~ ㅎㅎ

아프리카TV(afreecaTV)

http://afreeca.com/bigpapas

생방 매일저녁 7시 시작합니다 ~

(SUB)한식 주방장의 팔아도 되는 집밥 매운 등갈비찜 만들기 Spicy back ribs simmered recipe sold by a Korean restaurant chef

#등갈비찜 #매운음식 #돼지갈비

돼지고기 등갈비로 매운갈비찜을 만들어 보았습니다.
청양고추와 마늘을 듬뿍 넣어 알싸하고 매콤하면서
계속 땡기는 맛이 아주 좋은데요
요즘처럼 추운 날씨에 매콤한 등갈비찜으로 땀한번 흘려보세요
스트레스가 파파팍 풀립니다 ^^

재료 (4인분)
돼지 등갈비 2kg
사과 또는 배 1/2
양파 1/2
청양고추 4개
다진마늘 100g
대파 1뿌리
감자 1개
팽이버섯 1봉
우동사리,떡
생강
월계수잎

양념소스
사과,양파,고추(간것)
고춧가루 6T
진간장 3T
굴소스 3T
설탕 3T
미림 3T
고추장 2T
후추

1. 등갈비는 물이 잠기도록 담고 설탕 2T를 넣어 핏물을 빼줍니다(20분)
2. 사과,양파,고추,쌀뜨물(물)500ml 는 믹서에 갈아줍니다.
3. 재료를 손질해줍니다.
4. 위 분량의 양념소스를 만들어 줍니다.
5. 핏물 뺀 등갈비는 물,진간장100ml,미림,소주,생강,월계수잎,통후추 넣고 30분간 중불로 삶아줍니다.
6. 전골냄비 바닥에 감자를 깔고 등갈비 대파,팽이,떡,다진마늘을 넣고 소스를 부어 뚜껑덮고 5분간 익혀줍니다.
7. 약불로 천천히 데우면서 먹으면 됩니다
식사 맛있게 하세요~~
#Steamed back ribs #spicy food #pork ribs

I made spicy braised ribs with pork back ribs.
Add plenty of cheongyang pepper and garlic to make it spicy
It tastes very good
In the cold weather like these days, try sweating with spicy steamed back ribs
Stress relieves papapak ^^

Ingredients (for 4 people)
2kg pork ribs
1/2 apple or pear
1/2 onion
4 Cheongyang Peppers
100g chopped garlic
1 green onion
1 potato
1 bag of enoki mushrooms
Udon noodles, rice cake
ginger
Laurel leaves

Seasoning sauce
Apple, onion, pepper (ground)
Red pepper powder 6T
Jin Soy Sauce 3T
Oyster Sauce 3T
Sugar 3T
Mirim 3T
Gochujang 2T
pepper

1. Put back ribs soaked in water and add 2T sugar to drain the blood (20 minutes)
2. Grind apples, onions, peppers, 500ml of rice water (water) in a mixer.
3. Trim the ingredients.
4. Make the above amount of seasoning sauce.
5. Add water, 100ml of gin soy sauce, mirin, soju, ginger, bay leaf, and whole pepper and boil over medium heat for 30 minutes.
6. Spread potatoes on the bottom of the hot pot, add back ribs, green onion, top, rice cake, and minced garlic, pour sauce, cover and cook for 5 minutes.
7. Heat slowly over low heat and eat.

Enjoy your meal~~

문의
qudtjrl78@gmail.com
문의 qudtjrl78@gmail.com
인스타그램 https://www.instagram.com/babchanam/
유튜브 https://www.youtube.com/channel/UCKRyhheRuLLDGuUn2YoFFFQ
인플루언서 홈https://in.naver.com/babchanam
네이버블로그 http://naver.me/5NCRhgap

제일 쉬운 생선찌개! 동태찌개!!! 얼큰하게 부글부글 ㅋ ㅑㅑㅑㅑ ㅣ 백종원의 백종원레시피

#백종원 #동태찌개
얼큰하고 시원한 동태찌개! 어렵지 않으니 집에서 끓여보세요~

동태찌개\r

[재료]\r

동태 1마리(700g)\r
이리 1컵(150g)\r
간 1/2컵(70g)\r
알 1컵(180g)\r
두부 2/3모(180g)\r
대파 1대(100g)\r
청양고추 3개(25g)\r
홍고추 2개(35g)\r
무우 1/3개(300g)\r
물 1.6L\r
쑥갓 적당량\r

\r
[양념장 재료]\r

간마늘 2큰술(30g)\r
간생강 1/3큰술(5g)\r
새우젓 1.5큰술(20g)\r
국간장 8큰술(80g)\r
굵은고춧가루 3큰술(15g)\r
고추장 2큰술(30g)\r
된장 1큰술(15g)\r

\r

[만드는 법]\r

1. 대파는 줄기 부분은 반으로 가르고 길게 썰어 준비한다.\r
2. 무는 1cm 정도 두께로 네모지게 썬다.\r
3. 홍고추, 청양고추는 어슷 썰고 두부는 반으로 갈라 1cm 정도 두께로 썬다.\r
4. 동태, 간, 이리는 깨끗하게 세척하여 준비한다.\r
5. 볼에 간마늘, 간생강, 새우젓, 된장, 고추장, 국간장, 고춧가루를 넣어 섞어준다.\r
6. 냄비에 손질한 무, 동태를 넣고 물을 부어 끓인다.\r
7. 물이 끓으면 양념장을 넣고 골고루 섞어준다.\r
8. 무가 익으면 간 , 이리, 알을 넣어 익혀준다.\r
9. 대파, 홍고추, 청양고추, 두부를 고명용을 제외한 나머지를 넣어 끓인다.\r
10. 고명용으로 준비해둔 대파, 홍고추, 청양고추, 두부를 올려준다.\r
11. 쑥갓을 취향에 맞게 올려 마무리한다.

Dongtae Jjigae (Pollack Stew)

[ Ingredients ]

1 pollack (700g)
1 cup Milt(150g)
1/2 cup Liver(70g)
1 cup Roe(180g)
Tofu 2/3 pack Tofu(180g)
1 green onion (100g)
3 Cheongyang peppers (25g)
2 red pepper (35g)
1/3 radish (300g)
1.6L Water
Some crown daisy


[ Ingredients for sauce ]

2 tbsp Minced garlic (30g)
1/3 tbsp Minced ginger(5g)
1.5 tbsp Salted shrimp(20g)
8 tbsp Soup soy sauce(80g)
3 tbsp Coarse red pepper powder(15g)
2 tbsp Red pepper paste(30g)
1 tbsp Soybean paste(15g)



[ Directions ]

1. Slice the green onion in half at the stem and cut into long slices.
2. Cut radish into 1-cm thick squares.
3. Cut peppers diagonally and tofu into 1-cm thick pieces.
4. Thoroughly rinse pollack, liver, and milt.
5. Mix minced garlic, minced ginger, salted shrimp, soybean paste, red pepper paste, soup soy sauce, and red pepper powder in a bowl.
6. Add cut radish, pollack, and water to a pot.
7. When it boils, add the sauce and mix well.
8. Once the radish is cooked, add liver, milt, and roe and continue cooking.
9. Add all ingredients except for green onion, red pepper, Cheongyang pepper, and tofu using as garnish.
10. Put green onion, red pepper, Cheongyang pepper, and tofu as garnish.
11. Finish with crown daisy if desired.


한식을 사랑하는 외국인분들을 위해 외국어 자막을 첨부하였습니다.
본 영상의 자막은 통합 언어 플랫폼 ‘플리토’와 함께 합니다.
Subtitles in foreign languages are provided for everyone who loves Korean food.
All subtitles are provided by an integrated language platform, Flitto.
https://www.flitto.com/business/video-translation

... 

#얼큰양푼이

댓글목록

등록된 댓글이 없습니다.

전체 2,268건 1 페이지
게시물 검색
Copyright © www.woonkim.kr. All rights reserved.  Contact : help@oxmail.xyz